ÚvodMédiaTiskové zprávyVeolia Voda ocenila dobrovolníky z řad svých zaměstnanců

Veolia Voda ocenila dobrovolníky z řad svých zaměstnanců

4. listopadu 2011

Cena Křesadlo za dlouhodobou dobrovolnickou angažovanost byla udělena v úterý 2. 11. 2011 poprvé v její desetileté historii za dobrovolnické skutky zaměstnanců. Novými nositeli tohoto ocenění se stalo sedm pracovníků vodohospodářských společností skupiny Veolia Voda v České republice.

Dobrovolníci z Veolia Voda převzali ocenění na Koncertě pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci. Pro dosavadní držitele tohoto ocenění jej uspořádalo o.s. Hestia – Národní dobrovolnické centrum v Konšelském sále pražské Novoměstské radnice. Akce se konala u příležitosti Evropského roku dobrovolnictví 2011 pod záštitou náměstka primátora hl. m. Prahy a za podpory europoslankyně JUDr. Andrei Češkové.

„Jsme velmi rádi, že jsme právě tímto způsobem mohli vyzdvihnout a ocenit několik našich zaměstnanců za mimořádné a vytrvalé dobré skutky, kterými s velkým nasazením naplňují svůj volný čas a pomáhají tak uskutečňovat různé veřejně prospěšné projekty. Těchto ,sedm statečných´ reprezentuje stovky našich zaměstnanců, kteří se obdobným způsobem jako jejich ocenění kolegové příkladně angažují ve prospěch prostředí a komunity,“ říká ředitel Nadačního fondu Veolia Honza Dolínek.

Vendula Valentová, zástupkyně ředitelky komunikace a marketingu, Veolia Voda k tomu dodává: „Věříme, že z Křesadel našich oceněných kolegů přeskočí jiskry inspirace i k dalším našim zaměstnancům, kteří možná také dělají leccos pro lidi a prostředí kolem sebe. Jen je dosud nenapadlo, že i to je dobrovolnictví, a že se díky tomu mohou zapojit do našich programů MiNiGRANTY či BioGRANTY a získat pro své projekty finanční podporu z Nadačního fondu Veolia a od společnosti skupiny Veolia Voda.“

V Praze dne 4.11.2011

Kontakty:
Mgr. Vendula Valentová                                       Honza Dolínek
zástupkyně ředitelky komunikace a marketingu     ředitel
VEOLIA VODA ČESKÁ REPUBLIKA, a.s.            NADAČNÍ FOND VEOLIA
Mobil: +420 602 560 012                                     Mobil: + 420 724 825 933
E-mail: vendula.valentova@veoliavoda.cz              E-mail: jan.dolinek@nfveolia.cz